Vepřové speciality v hotelu Štekl a hotelu Gold

8. - 11. 12. 2011

25.11.11 Ve dnech 8. až 11. prosince zveme všechny milovníky vepřových specialit do zámeckého hotelu ŠTEKL**** v Hluboké nad Vltavou a do romantického hotelu GOLD**** v Českém Krumlově.

Světlá a tmavá tlačenka, vepřový ovárek, grilovaná vepřová játra, jitrničky a jelítka s čerstvým pečivem, pečená vepřová kolena a další pochoutky z vepřového masa jsou pro vás připraveny každý den od 11.30 do 22.00 hodin.

Jihočeská zabijačka v restauraci Pánů z Růže v hotelu Štekl v Hluboké nad Vltavou hostům nabídne tyto vepřové speciality:

Studený předkrm:

  • Domácí světlá tlačenka s octem a cibulkou, podávaná s čerstvým pečivem
  • Domácí tmavá tlačenka s octem a cibulkou, podávaná s čerstvým pečivem

Polévka:

  • Zabijačková tmavá polévka s kroupami

Teplý předkrm:

  • Teplý vepřový ovar s nastrouhanými jablky a čerstvým křenem, hořčicí a křupavým čerstvým chlebem
  • Opečená jitrnička s křenem a hořčicí, čerstvé pečivo
  • Opečené jelítko s křenem a hořčicí, čerstvé pečivo

Hlavní chod:

  • Jitrnicový prejt podávaný se šťouchanými brambory a kysaným zelím
  • Smažený řízek z krkovičky s domácím bramborovým salátem
  • Domácí zabijačkový gulášek podávaný s čerstvým pečivem
  • Pečené vepřové koleno s křenem, hořčicí a nakládanou zeleninou, pečivo

Moučník:

  • Domácí koláčky plněné tvarohem, mákem a povidly

Jako digestive doporučujeme:

  • Hruškovice Williamine Poire, Valais
  • Slivovice Rudolf Jelínek

 

Vepřové hody v hotelu Gold v Českém Krumlově slibují milovníkům vepřových dobrůtek také labužnický zážitek:

Aperitiv:

  • Bílá hruškovice Rudolf Jelínek

Předrkmy:

  • Světlá a tmavá tlačenka s octem a cibulkou
  • Uzený vepřový jazyk podávaný na zelném salátu s křenem

Polévka:

  • Tmavá zabíjačková polévka

Hlavní chody:

  • Řízek z vepřové kotletky smažený na sádle, domácí bramborový salát
  • Dozlatova opečené jitrnice a jelito, kysané bílé zelí, petrželový brambor
  • Pečená vepřová žebra marinovaná v medu a chilli, zelný salát s křenem, hořčice, chléb
  • Grilovaná vepřová játra se smaženou cibulkou, podávaná se smetanovou bramborovou kaší
  • Dokřupava pečené vepřové koleno, čerstvý křen, feferonky, hořčice, chléb

Dezerty:

  • Domácí skořicové lívanečky s vanilkovým tvarohem
  • Jihočeské buchty s povidly a tvarohem

Na vaši návštěvu se těší zaměstnanci hotelu ŠTEKL v Hluboké nad Vltavou a hotelu GOLD v Českém Krumlově!

 

Foto: archiv Hotelu Štekl a Hotelu Gold

- JiH -

Vepřové speciality v hotelu Štekl a hotelu GoldHotel ŠteklHotel Štekl, Restaurace Pánů z RůžeHotel Štekl, Restaurace Pánů z RůžeHotel GoldHotel Gold restauraceHotel GoldHotel Gold restaurace

Nejčtenější články

Na houby! Na houby!
28.7.2010 | Jste vášnivými houbaři a rádi se vracíte z lesa s plným košíkem? Právě teď je ten správný čas vyrazit na houby, protože...
Tradiční noční běh Prahou Tradiční noční běh Prahou
4.8.2011 | METRO Běh na 10 km je soutěžním během, který startuje ve večerním čase uprostřed historické Prahy a to již 10. září....
Průhonický park Průhonický park
2.8.2014 | Ve spolupráci s Botanickým ústavem AV ČR, v.v.i jsme pro vás připravili soutěž o vstupenky do Průhonického parku. Autoři...

Poslední články

Antická slavnost Antická slavnost
Dnes | Až z dalekého Říma k nám zavítají krásné Amazonky a udatní gladiátoři. Dech se vám bude tajit při ukázkách soubojů,...
Výstava Poznej světové dědictví UNESCO Výstava Poznej světové dědictví UNESCO
Včera | 12. ročník putovní výstavy fotografií Poznej světové dědictví UNESCO z autorského projektu RNDr. Mileny Blažkové, produkce...
18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa 18. kosmetický veletrh World of Beauty & Spa
31.8.2014 | Veletrhu se účastní více než tři stovky vystavovatelů prezentujících několik set značek řady profesionální pleťové,...
Rezidence LiběchovČasopis Svět ženyČasopis KatkaHotel LANTERNAČeská asociace wellnessOrient spa